Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Nunta

Artisti pentru nunti

Publicat: / Actualizat: /
Artisti pentru nunti
'Afiș articol "Artisti pentru nunti"
Vrei sa ai o nunta memorabila cu invitati care sa petreaca toata noaptea pe ringul de dans? Trebuie sa alegi cu grija artistii pentru nunta ta!
Publicat: / Actualizat:
1.339 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍴 Restaurante Bucuresti: “Artisti pentru nunti” — Vrei sa ai o nunta memorabila cu invitati care sa petreaca toata noaptea pe ringul de dans? Trebuie sa alegi cu grija artistii pentru nunta ta!

trimite

Vrei sa ai o nunta memorabila cu invitati care sa petreaca toata noaptea pe ringul de dans? Trebuie sa-ti alegi cu grija bandul pentru cel mai frumos eveniment din viata!

Recomandarea este sa optezi pentru o formatie de nunta care are in componenta solisti ce interpreteaza diferite genuri de muzica, pentru a satisface toate gusturile invitatilor.

In functie de bugetul alocat pentru partea artistica, exista pachete pentru perioada limitata (40 de minute, 2 ore) sau pentru intreaga seara, de la primirea invitatilor pana la servirea tortului!

De ce STAR MUSIC BAND?

Star Music Band va ofera oportunitatea unui eveniment complet prin diversitatea de genuri muzicale si a spactacolului oferit: muzica populara, muzica de petrecere, muzica usoara internationala (cover-uri), duete muzicale, muzica folk si etno, muzica lautareasca veche, romante si tangouri.

Star Music Band asigura flexibilitate in servicii, personalizand ofertele in functie de preferintele muzicale ale fiecarui client

Echipa Star Music Band este dotata cu logistica si tehnologie de inalta calitate, imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu pregatire profesionala) cu cea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).

Costumatii personalizate, momente artistice, dar si colaboratori de exceptie (artisti cunoscuti de muzica usoara sau populara, dansatori populari, dans oriental, dans de societate, ursitoare, stand-up comedy, dj etc.) sunt elemente importante care au foarte mare importanta in a atinge apogeul de fericire si bucurie intr-o  seara de neuitat! vezi mai mult [...]

Numele tau: Adresa de e-mail:
Artisti pentru nunti
Articol - Artisti pentru nunti
Vrei sa ai o nunta memorabila cu invitati care sa petreaca toata noaptea pe ringul de dans Trebuie sa alegi cu grija artistii pentru nunta ta
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro