Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol de la Jardin des Merveilles

Despre nunti de poveste

/
Jardin des Merveilles, Str. Petricani, nr. 11D, Jardin des Merveilles, București (Pipera) , România vezi harta
Despre nunti de poveste
'Afiș articol "Despre nunti de poveste"
Jardin des Merveilles! 5 saloane de nunti pe malul lacului, fiecare cu o poveste diferita, foarte bogate in semnificatii romantice care au in comun visarea.
Publicat: / Actualizat:
1.690 vizionări
1
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍴 Restaurante Bucuresti: “Despre nunti de poveste” — Jardin des Merveilles! 5 saloane de nunti pe malul lacului, fiecare cu o poveste diferita, foarte bogate in semnificatii romantice care au in comun visarea.

trimite

Jardin des Merveilles din cadrul Complexului Jardin de pe malul lacului Plumbuita din zona Pipera dispune de 5 saloane de evenimente, fiecare cu o poveste diferita, foarte bogate in semnificatii romantice care au in comun visarea.

In acest moment puteti beneficia si de oferta ultra all inclusive pentru oricare dintre aceste saloane in limita datelor ramase disponibile pentru sezonul 2017.

Jardin des Merveilles este singurul complex de nunti din Bucuresti care este situat pe malul unui lac, fara sa fie in afara orasului, saloanele fiind inconjurate de natura, vegetatie naturala, fiecare salon avand terasa cu vedere spre lac unde pot fi amenajate mese in aer liber, pajiste pe care se poate pregati berbecut la protap si pontoane unde pot fi oficiate cununii religioase. Fara sa fie nevoie de prea mult noroc puteti sa intalniti rate salbatice, fazani sau lebede, sa admirati apusul de soare in timp ce pe luciul apei se reflecta imaginea manastirii Plumbuita.

Complexul din care face parte Jardin des Merveilles mai dispune de doua restaurante a la carte, unul pescaresc Meta Fish si un steakhouse Meta Meat, teren de minigolf si in viitor si un mini hotel unde iti vei putea caza invitatii!

Jardin des Merveilles gazduieste cinci saloane, Capricci Bianchi, Moonlight, Ivory , Posh si White Piano, ultimele doua se vor deschide in primavara anului 2017.

Salonul Moonlight poate gazdui pana la 80 persoane. Moonlight vorbeste despre împlinire, stabilitate si impozanta în culorile toamnei. Acest salon este oaza ta de relaxare in mijlocul naturii unde în noptile senine poti vedea luna reflectandu-se pe luciul apei.  Salonul este amplasat pe malul lacului pe ponton.
 
Salonul Posh poate gazdui pana la 120 persoane. Din Posh de la masa ta poti admira oaza de verdeata din jur, lacul dar si cerul fara sa stai stresat de vremea din ziua evenimentului.  Interiorul este decorat in culori aurii pentru a intregi senzatia luxurianta.
 
Urmatoarele doua saloane pot gazdui pana la 200 persoane.White Piano este un salon sofisticat si pretios unde visele tale de a fi in centrul atentiei vor deveni realitate. Salonul dispune pe terasa cu iesire la lac si de piscina decorativa care poate fi decorata cu flori plutitoare, lumanarele sau fantanite arteziene. Capricci Bianchi este povestea unui salon alb imaculat dar totodata versatil, foarte proaspat, diafan si ludic, ce arputea fi asociat primaverii. Puneti o dorinta in timp ce lansezi lampioane de pe marginea piscinei decorative de pe terasa. Salonul dispune si de o terasa proprie cu iesire la lac si piscina decorativa care poate fi decorata cu flori plutitoare, lumanarele sau fantanite arteziene.
 
Cel mai mare salon, Ivory, cu pana la 260 persoane accommodate la masa, este pasaportul de iesire din timpsi din cotidian, romantic si rafinat în acelasi timp. Bucura-te de luminile orasului adormit de pe partea opusa a lacului în timp ce admiri artificiile. Acest salon are terasa proprie si iesire la lac.

Mai multe detalii si oferte pe phb-events.ro

Numele tau: Adresa de e-mail:
Despre nunti de poveste
Articol Jardin des Merveilles - Despre nunti de poveste
Jardin des Merveilles 5 saloane de nunti pe malul lacului fiecare cu o poveste diferita foarte bogate in semnificatii romantice care au in comun visarea
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro