Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol de la WOW Restaurant

Povestea continua la Wow restaurant

/
WOW Restaurant, Str. Soseaua București-Ploiești, nr. 40, WOW Restaurant, București (Baneasa) , România vezi harta
Povestea continua la Wow restaurant
Afiș articol "Povestea continua la Wow restaurant"
Povestea continua! Serile de petreceri si spectacole LIVE, se muta la Wow Restaurant&Events, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 40 (langa aeroport Baneasa)
Publicat: / Actualizat:
1.219 vizion─âri
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Con╚Ťinut restrâns
Buton interac╚Ťiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍴 Restaurante Bucuresti: ÔÇťPovestea continua la Wow restaurantÔÇŁ ÔÇö Povestea continua! Serile de petreceri si spectacole LIVE, se muta la Wow Restaurant&Events, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 40 (langa aeroport Baneasa)

trimite

Povestea continua...Serile de petreceri si spectacole LIVE, se muta la Wow Restaurant&Events, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 40 (langa aeroport Baneasa)

De joi pana sambata, la WOW Restaurant, puteti petrece seri de neuitat in compania unor artisti de elita, dar si a unor tineri talentati pasionati de muzica, ce vor satisface cele mai rafinate gusturi muzicale si vor aduce in sufletul tuturor emotii de nestavilit!

Forma arhitecturala deosebita (cupola), spectacolele LIVE si conceptul culinar care este de la dorinta de a crea zilnic preparate surprizatoare menite sa va scoata din rutina meselor mancate pe fuga....un concept de care Bucurestiul are nevoie!

Wow este caracterizat de un look sofisticat dar prietenos, lumini ambientale si arhitecturale ce transforma totul intr-o tenta de romantism dar in acelasi timp poate fi perceput ca un fushion intre club si restaurant high tech!

Intr-un cuvant, aici gasiti puteti socializa, puteti sa va bucurati de gastronomia ridicata la rang de arta, sa va cufundati intr-o usoara melancolie ascultand muzica din perioada interbelica, cover-uri, muzica romaneasca sau sa admirati energia celor care isi exprima bucuria prin dans!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Povestea continua la Wow restaurant
Articol WOW Restaurant - Povestea continua la Wow restaurant
Povestea continua Serile de petreceri si spectacole LIVE se muta la Wow RestaurantEvents Sos Bucuresti-Ploiesti nr 40 langa aeroport Baneasa
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro