Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Valentines day

Valentines day sarbatoarea indragostitilor

Publicat: / Actualizat: /
Valentines day sarbatoarea indragostitilor
Afiș articol "Valentines day sarbatoarea indragostitilor"
Unde petrecem de Valentines day?
Publicat: / Actualizat:
1.470 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍴 Restaurante Bucuresti: “Valentines day sarbatoarea indragostitilor” — Unde petrecem de Valentines day?

trimite

Cum se numeste ziua dragostei in diferite tari europene

(sursa wikipedia)

În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentine's day”. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.

În Suedia este numită ziua tuturor inimilor . Nu este o sărbătoare oficială. În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească. Ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi. Cu siguranță, numai de curând este sărbătorită ca Ziua iubirii. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf. Gregor.

În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul romanesc dragoste.

România a început să sărbătorească și Valentine's Day, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională.

Astfel ca si comerciantii s-au adaptat tendintelor! Incepand de la magazine de cadouri, saloane de spa, agentii de turism dar si restaurante si cluburi, exista in fiecare an oferte generoase si recomandari pentru petrecerea in mod cat mai inedit a acestei zile!

Va vom tine la curent cu noutatile si vom indrazni sa va facem recomandari, iar voi sunteti liberi sa alegeti cea mai buna varianta pentru ziua tuturor inimilor, Valentine's day, Ziua iubirii sau Dragobete! Indiferent cum o numim, dragostea e unica....nu uitati sa o marturisiti in mod cat mai frumos!

Aici gasiti oferte pentru Valentines Day...[detalii]

Numele tau: Adresa de e-mail:
Valentines day sarbatoarea indragostitilor
Articol - Valentines day sarbatoarea indragostitilor
Unde petrecem de Valentines day
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro