Logo 🍴 Restaurante Bucuresti
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol de la Vus Rooftop

Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei

/
Vus Rooftop, Str. Splaiul Unirii, nr. 6, bl. B3A, et. 8, Vus Rooftop, București (Unirii) , România vezi harta
Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei
Afiș articol "Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei"
Pe 25 ianuarie 2019, se redeschide VUS - restaurantul care si-a gasit cel mai bun loc din Bucuresti: pe un bloc din zona Unirii, la etajul 8, de unde ofera super privelisti clientilor.
Publicat: / Actualizat:
1.449 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🍴 Restaurante Bucuresti: “Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei” — Pe 25 ianuarie 2019, se redeschide VUS - restaurantul care si-a gasit cel mai bun loc din Bucuresti: pe un bloc din zona Unirii, la etajul 8, de unde ofera super privelisti clientilor.

trimite

Pe 25 ianuarie - MArea redeschidere a restaurantului Vus,  care si-a gasit cel mai bun loc din Bucuresti: pe un bloc din zona Unirii, la etajul 8, de unde ofera super privelisti clientilor.

Un astfel de restaurant este si in Dubai, oras care a inspirit echipa din Romania in alegerea numelui pe care trebuie sa-l cititi ca pe un soi de “view’s”, restaurantul privelistilor frumoase.

Atmosfera e una destinsa, probabil datorita geamurilor mari, luminoase, culisante, transformand locul intr-o terasa alintata de vânt, dar protejata de capriciile vremii.

La restaurant Vu’s, agitația traficului din central Bucurestiului ramâne departe, iar prânzul sau cina se transforma intr-o experienta inedita. Privelistea e spectaculoasa mai ales seara, cand luminitele transforma ambianta intr-una romantica.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei
Articol Vus Rooftop - Vus restaurantul cu panorama spre centrul Capitalei
Pe 25 ianuarie 2019 se redeschide VUS - restaurantul care si-a gasit cel mai bun loc din Bucuresti pe un bloc din zona Unirii la etajul 8 de unde ofera super privelisti clientilor
restaurant - ballroom - saloane - cazare - nunta - botez - organizare evenimente

restaurantebucuresti  .RO 

Informatii despre restaurante din Bucuresti, ballroom, saloane de evenimente, cafenele si pub-uri. Cele mai bune oferte pentru nunti, botezuri si alte evenimente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@restaurantebucuresti.ro